De Digitale Governance Denktank editie 3

De Digitale Governance Denktank (DDGD) is bedacht als alternatief voor live bijeenkomsten met als doel de governancekennis van ons netwerk, de LiNKcircle, te verdiepen en te prikkelen door middel van onderlinge discussies. Dit vindt plaats aan de hand van een hoofdgast die het webinar inleidt en afsluit naar aanleiding van door haar of hem geponeerde stellingen.

Ditmaal zijn Sander Gunst en Björn Roskott de hosts, en zij nemen ons mee in 'Risicomanagement en het vinden van de juiste balans'. Het nemen van risico’s is een kernaspect van ondernemen en dus zou risicomanagement hier ook een logisch onderdeel van moeten zijn. Risicomanagement begint met een bewustwordingsproces: ken ik mijn risico’s en heb ik keuzes gemaakt over welke risico’s ik bereid ben te accepteren? Op basis van theorie en een aantal praktijkvoorbeelden zullen er pakkende stellingen geformuleerd worden. Op interactieve wijze en in groepsverband worden deze stellingen bediscussieerd. 

De eerstvolgende editie vindt plaats op dinsdag 20 april van 15.30 - 17.00 uur (Nederlandse tijd) via Zoom. Deelname is kosteloos maar het is wel noodzakelijk dat u zich registreert. Dan kan via dit aanmeldformulier.

Voertaal van dit online evenement is Nederlands.