Grand Course

Vierdaags uniek programma voor topcommissarissen, uitgevoerd in het Caribisch gebied.

Het landschap van toezicht verandert en beweegt voortdurend. Ook het topniveau moet op de de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen om mee te kunnen blijven gaan met de dynamiek in de boardroom. Dit programma brengt commissarissen en toezichthouders samen die reeds hun stempel hebben gedrukt op het gebied van toezicht, zowel op nationaal als internationaal niveau.

LET OP: toegang is alleen mogelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Methode: reflectie en analyse

Met peers reflecteren op bijzondere situaties die u tegenkomt in uw toezichtpraktijk. In een intieme setting met een kleine selecte groep, nodigen we u uit om te communiceren met elkaar en onze vooraanstaande inleiders, en na te denken over uw eigen ervaringen. De toegankelijke context maakt het mogelijk om elkaar een spiegel voor te houden over eigen rol en houding. U kunt actuele cases bespreken, analyseren en elkaar handvatten bieden.

Nieuwe inzichten

Het uitwisselen van persoonlijke dilemma’s, ethische kwesties en hoe effectief te handelen in de interactie met collega’s in de boardroom, levert vaak verrassende oplossingen en inzichten op. Soms komt u tot de conclusie dat zaken zijn zoals ze zijn en niet op te lossen of te veranderen, wat ook een inzicht is.

Start: 2021