Grand Course

Vierdaags uniek programma, voor topcommissarissen uitgevoerd in het Caribisch gebied.

Het landschap van het commissariaat blijft veranderen en in beweging. Ook het topniveau heeft baat bij te blijven bij die nieuwe ontwikkelingen om een goed antwoord te kunnen vinden op de dynamiek in de boardroom. Dit bijzondere aanbod brengt deelnemers samen die al op nationaal en internationaal niveau hun sporen op toezichtgebied hebben verdiend.

LET OP: toelating is alleen mogelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Werkwijze: reflectie en analyse

Met lotgenoten wordt gereflecteerd op bijzondere situaties die u tegenkomt in uw toezichtpraktijk. In intieme setting met een klein select gezelschap nodigen wij u uit tot interactie en reflectie op de eigen ervaring. De laagdrempelige context maakt het mogelijk elkaar een spiegel voor te houden over de eigen rol en attitude. U kunt actuele cases doorspreken, analyseren en elkaar handvatten aanreiken.

Nieuwe inzichten

Uitwisselen van persoonlijke dilemma’s, ethische kwesties en hoe effectief te handelen in de interactie met collega’s in de boardroom levert vaak verrassende oplossingen en aanpak op. Soms komt u tot de conclusie dat zaken zijn zoals ze zijn en niet op te lossen of te veranderen, wat ook een inzicht is.

Start: medio 2020