Update Courses

Masterclasses over actuele thema’s voor de ervaren commissaris gedoceerd door experts op het onderwerp.

Voor de meer ervaren toezichthouder die met de tijd mee gaat hebben wij een interessant aanbod van actuele onderwerpen die aan bod komen tijdens onze masterclasses: de Update Courses. Goed op de hoogte blijven van de issues die maatschappelijk spelen en in de boardroom aan de orde zijn kan helpen om rolvast te blijven, proactief te handelen en beter grip te hebben in de dynamiek in het team. De huidige samenleving vraagt dat de moderne commissaris ook stil staat bij de maatschappelijke relevantie van haar of zijn keuzes en passende normen en waarden hanteert. Door aan Permanente Educatie te doen blijft u actueel geschoold en geïnformeerd.

De Update Courses zijn met name geschikt voor mensen met ervaring in een of meer commissariaten/ raden van toezicht, en het werk- en denkniveau van de deelnemers is HBO+ of WO. Er is voor deelname aan deze masterclasses geen verdere voorbereiding/studiebelasting aan de orde.

Bring a Connection!

Neemt u deel aan twee Update Courses? Dan krijgt u 10% korting op de totale deelnameprijs van 575 euro exclusief btw per Update Course. Meldt u zich tegelijkertijd met iemand anders aan of wilt u meerdere mensen afvaardigen uit uw raad? Dan komt u in aanmerking voor een speciaal tarief. Neem voor meer informatie contact met ons op.