Education

Opleidingen en cursussen voor commissarissen en toezichthouders: van oriënteren tot kiezen tot kiezen voor het vak. De programma's bieden een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. De persoonlijke ontwikkeling van deelnemers staat centraal bij crmLiNK.

crmLiNK staat voor kwaliteit

Uitgangspunt van onze opleidingen is het gebruik van interactieve werkvormen en een didactische aanpak. In de programma’s zijn, naast theorie en praktijk, groei en persoonlijke aandacht als rode draad voor zowel docenten als deelnemers belangrijk. Er wordt gewerkt met kleine groepen die divers van samenstelling zijn. Uit ervaring is gebleken dat dit het leereffect en de voldoening bij deelnemers verhoogt. De docenten die zich verbinden aan crmLiNK zijn ervaren toezichthouders en opleiders. Onze registratie bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (ofwel CRKBO) betekent dat wij voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Kiest u voor een opleiding van crmLiNK, dan kiest u dus voor een uitstekende inhoud en zorgvuldige werkwijze, en betaalt u dankzij deze registratie geen btw over de deelnamefee voor bijvoorbeeld Governance Basics. En wist u dat u door deelname aan onze trainingen mogelijk PE-punten kunt verdienen? Wacht niet langer en meld u nu aan!

Met bezieling gaan we samen aan de slag om de kennis en vaardigheden die u nodig heeft als professional te ontwikkelen en te verdiepen.

Bring A Connection!

Meldt u zich tegelijkertijd met iemand anders aan? Dan komt u beide in aanmerking voor korting. Neem voor meer informatie over de programma's van crmLiNK contact op met Carla Aalse of Renate Hoogendijk.