Nieuws

Onderzoeksproject Bonaire structuur en werking overheidsbedrijven in volle gang

29/07/2019

crmLiNK is in mei gestart met het uitvoeren van een onderzoek naar de structuur en werking van overheidsbedrijven op Bonaire. Dit onderzoek vloeit voort uit het Bestuursakkoord dat in september 2018 is gesloten.
crmLiNK geregistreerd bij CRKBO

17/07/2019

crmLiNK heeft onlangs de audit succesvol doorlopen en is nu geregistreerd bij het CRKBO: het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit betekent veel voordeel voor deelnemers aan onze opleiding Governance Basics!
crmLiNK bestaat 1 jaar!

08/07/2019

Tussen alle bedrijven door, en dat zijn er nogal wat zoals te lezen is in onze nieuwsbrief, willen we eventjes stil staan bij het feit dat wij 1 jaar bestaan!!! Of technisch gesproken, alweer 1 jaar en 1 week. Want de tijd vliegt als je zoveel mooie projecten, opdrachten en trainingen gedaan én te doen hebt.
Nieuwe vacatures: twee leden raad van toezicht Paleis het Loo

22/06/2019

Voor Paleis het Loo zijn wij op zoek naar twee leden Raad van Toezicht. Reageren is mogelijk tot en met 14 juli. 
Diversiteit staat voorop bij het team van crmLiNK

17/06/2019

Zo was ook te lezen in het interview dat partner Carla Aalse had met OPZIJ, die nu in de winkels ligt.
Vacature: lid Raad van Toezicht Nederlandse Bachvereniging

24/05/2019

Voor onze opdrachtgever Nederlandse Bachvereniging zoeken wij een lid Raad van Toezicht met breed cultureel profiel. Reageren is mogelijk tot en met 8 juni.
Eerste leergang Governance Basics afgerond

15/04/2019

Op 10 april zwaaiden ze af: de allereerste alumni van Governance Basics! Wat een enthousiaste en leergierige groep. Wij zijn ervan overtuigd dat ze een mooie bijdrage gaan leveren aan de wereld van toezicht.
Back to business!

16/01/2019

Back to business! Een nieuw jaar om aan uw ontwikkeling als professional van de 21e eeuw te gaan werken. Wat dacht u van onze cursus Governance Basics? Op donderdag 4 april gaat de eerstvolgende groep van start.
Nieuwe leden RvT Stedelijk Museum Amsterdam

20/12/2018

Het College van B&W van de Gemeente Amsterdam heeft vier personen benoemd tot lid Raad van Toezicht van het Stedelijk Museum Amsterdam en Carla Aalse, partner van crmLiNK, is één van de nieuwe leden.
Bring your Connection!

17/10/2018

Bij crmLiNK staat kennisdeling en ontwikkeling voorop. Daarom hebben wij nu de actie 'Bring a Connection' waarmee u in aanmerking komt voor kortingen op onze opleidingen en trainingen dit najaar.