crmLiNK breidt uit!

11/12/2019

Door onze groeiende business was het tijd voor meer menskracht achter en voor de schermen van crmLiNK, en sinds kort hebben wij maar liefst twee nieuwe LiNK'ers aan boord: Willem-Ahrend van Hattem en Roos Leerdam-Bulo.

Willem-Ahrend, associate crmLiNKPer 1 december is Willem-Ahrend van Hattem, van VANHATTEMSEARCH, gestart als Associate. Met deze samenwerking slaan wij de handen ineen voor search in het bedrijfsleven. Een belangrijke focus daarbij is familiebedrijven: steeds vaker wordt aan de top gesproken over het aantrekken en behouden van talent, bewustwording op governancegebied en het belang van een gedegen opleiding voor een succesvolle en bestendige toekomst van de organisatie.

Door deze samenwerking is een uniek partnership ontstaan van een Rotterdamse aanpak met een Amsterdamse flair en een solide pakket aan oplossingen waarmee organisaties op deze punten verder kunnen. Meer weten over Willem-Ahrend? Dat kan hier.

 

Roos, project coördinator van crmLiNK

En ook sinds 1 december in ons team: Roos Leerdam-Bulo, Project Coördinator. Roos werkte na haar studie voor de Universiteit van Amsterdam (Universiteitsbibliotheek). Na zeven jaar keert ze terug naar haar geboorteland Curaçao. Als manager van een handelsinformatiecentrum -vergelijkbaar met de Kamer van Koophandel- is ze verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en verschillende projecten. Na drie jaar keert ze terug naar Nederland en werkt ze zeven jaar voor twee HR & consultancy bureaus.

Bij crmLiNK gaat Roos zich o.a. bezighouden met de organisatie van onze opleidingen en begeleiding van kandidaten, deelnemers en andere projecten.